Skip to main content

Unohda seinäteippaukset: Koristele tilasi ainutlaatuisilla seinämaalauksilla

Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset

Vincent van Robot on yritys, joka hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaiteen ja painopalveluita. He tarjoavat laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan räätälöidyillä suunnitelmilla ja taideteoksilla.

Printtoja lähes millä tahansa pinnalla

Seinän tai paino-objektin pinta-aineella ei ole merkitystä WallPenin avulla tulostettaessa. WallPenin avulla voit tulostaa lähes millä tahansa pinnalla, mukaan lukien puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printer ei rajoitu vain seiniin, vaan WallPenin avulla voidaan tulostaa myös taiteita, kuvia ja tekstejä esimerkiksi oviin, ikkunoihin, rullaverhoihin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Vain mielikuvitus on rajana.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajoittamaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä ja tulostuksen leveys on täysin rajoittamaton! Tulostustekniikasta johtuen seinän reunoilla on aina pieni marginaali, jossa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian kohdalla, 6 cm vasemmalla puolella seinää ja 10 cm oikealla puolella.

Hetkessä kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään korkean pigmenttistä, ympäristöystävällistä mustetta, joten seinälläsi voi olla taidetta ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuista vapaa muste kovettuu heti integroitujen UV-kuivainten avulla ja on kuiva ja naarmuuntumaton välittömästi tulostuksen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit