Skip to main content

värikkäät seinämaalaukset

Vincent van Robot – Värikkäät Seinämaalaukset räätälöityjen kuvien kanssa

Vincent van Robot on yritys, joka hyödyntää WallPen-tekniikkaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaiteen ja painopalveluja. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilansa räätälöidyillä suunnitelmilla ja taideteoksilla.

Printtaa lähes mille tahansa pinnalle

WallPenin avulla voit printata lähes mille tahansa pinnalle, kuten puulle, kipsille, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. Wall Printerin avulla, yhdessä WallPenin kanssa, voimme myös printata taidetta, kuvia ja tekstejä esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, sälekaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Vain mielikuvitus on rajana.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajoittamaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja erimuotoisten kuvien printtaamiseen. Kuvan maksimikorkeus on 4 metriä ja printtausleveys on täysin rajoittamaton! Tulostusteknologiasta johtuen, seinän reunoille jää aina pienet marginaalit, joissa printattu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian reunassa, 6 cm seinän vasemmassa reunassa ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuiva, ympäristöystävällinen muste

Printtauksessa käytetään korkeapigmenttistä ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen sisäänrakennettujen UV-kuivauslampuiden avulla ja on kuiva sekä naarmuuntumaton heti printtauksen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit