Skip to main content

Vincent van Robot – Ainutlaatuinen seinätulostus palvelu Suomessa

Korvaa seinäteippaukset

Valitessaan seinien koristeluun joko perinteisiä seinäteippauksia tai maalauksia, monet ihmiset eivät ehkä ole ajatelleet aiemmin ekologisia näkökohtia. On kuitenkin mahdollista valita ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka korvaa seinäteippaukset ja luo upeita sisustusratkaisuja. Vincent van Robot tarjoaa ainutlaatuisen seinämaalauspalvelun, joka mahdollistaa ekologisen sisustamisen WallPen teknologian avulla.

Vincent van Robotin avulla voit tuoda mukautettuja kuvia ja taiteellisia sekä informatiivisia toteutuksia tiloihisi tavalla, joka kestää aikaa ja on kestävä luonnon kannalta.

Muokkaa tilaa mieleisesi mukaan

Vincent van Robotin WallPen-tekniikan avulla voit muuttaa tilaa haluamallasi tavalla. WallPen mahdollistaa tulostamisen lähes kaikille pinnoille, kuten puulle, tasoille, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. Ainoa rajoitus on mielikuvitus!

Wall Printer tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet eri kokoisten ja muotoisten kuvien tulostamiseen. Tulostettavan kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä, ja tulostettavan leveyden suhteen ei ole rajoituksia! Tulostusteknologian vuoksi seinän reunoille jää aina pieni marginaali, jossa kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katossa ja lattiassa, 6 cm vasemmalla seinän sivulla ja 10 cm oikealla puolella. Näin voit luoda tarkasti räätälöityjä ja esteettisesti houkuttelevia sisustusratkaisuja tilaasi.

Viimeistele taideteoksesi heti

Ruiskutusmaalausprosessin aikana Vincent van Robot käyttää voimakaspigmenttisiä, ympäristöystävällisiä musteita. Tämä tarkoittaa, että voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuasiattomia musteita kovetetaan välittömästi laitteen integroiduilla UV-kovetuslampeilla, ja ne kuivuvat ja ovat heti tulostamisen jälkeen naarmuuntumattomia.

Vincent van Robotin ainutlaatuinen seinätulostuspalvelu tarjoaa ekologisen vaihtoehdon sisustamiselle, joka on sekä esteettisesti miellyttävä että kestävä ympäristölle. Unohda perinteiset seinäteippaukset ja anna Vincent van Robotin luoda sinulle taiteellinen kestävä sisustusratkaisu.

Tilastasi teoksesi – Vincent van Robot

Aiheeseen liittyvät artikkelit