Skip to main content

Vincent van Robot – ainutlaatuiset designit ja kuvat tilan katseenvangitsijaksi

Vincent van Robot – Ainutlaatuiset designit ja kuvat tilan katseenvangitsijaksi

Vincent van Robot on johtava yritys, joka hyödyntää WallPen-tekniikkaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaidetta ja tulostuspalveluja, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muokata tilojensa ulkoasua mukautetuilla muotoiluilla ja taiteella.

Monipuoliset tulostuspinnat

Vincent van Robotin avulla voit tulostaa lähes mille tahansa pinnalle. Olipa kyseessä puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli, WallPen-tekniikka mahdollistaa tulostuksen lähes millä tahansa materiaalilla. Lisäksi seinäkoneen avulla WallPen voi tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä myös oviin, ikkunoihin, verhoihin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Ainoana rajana on mielikuvitus.

Korkeus jopa 4 metriä, leveys rajaton

Seinäkone tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja eri muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan enimmäiskorkeus on jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajoittamaton! Tulostustekniikan vuoksi seinän reunoilla on aina pieniä marginaaleja, joissa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Reunavara on 25 cm katon ja lattian kohdalla, 6 cm seinän vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Pikakuivuva ja ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään voimakkaasti pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten sinulla voi olla taidetta seinälläsi ilman liuottimia tai ohentimia! Haju-neutraloitunut muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-valolamppujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Vincent van Robot tarjoaa ainutlaatuisia ja innovatiivisia ratkaisuja tilojen muokkaamiseen ja koristelemiseen. Voit antaa mielikuvituksellesi vapaat ohjat ja luoda vaikuttavia ja elävöittäviä ympäristöjä mukautetuilla seinätaiteilla ja kuvilla. Ota yhteyttä Vincent van Robotiin ja anna heidän ammattilaisten auttaa sinua luomaan tilasta katseenvangitsija.

Aiheeseen liittyvät artikkelit