Skip to main content

Vincent van Robot: Ammattitaitoista seinätaidetta juuri sinun tarpeisiisi

Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset

Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset on mahtava tapa tuoda persoonallisuutta ja elämää tiloihin. Perinteinen seinäteippaus voi olla tylsä ja vaikea poistaa, mutta Vincent van Robot tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan. He hyödyntävät WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaidemaalauksia ja tulostuspalveluja. Tämä avaa laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan mukautetuilla suunnitelmilla ja taiteella.

WallPenin avulla voit tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, oli se sitten puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printerin avulla voit myös tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, verhoihin, pöydänkansiiin ja muihin huonekaluihin. Mielikuvitus on ainoa raja! Tulostimen korkeus voi olla enintään 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajaton. Seinän reunojen lähellä on aina pieni marginaali, jossa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian osalta, 6 cm vasemmalla ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuivaava, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään voimakkaasti pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia. Hajuoton muste kovettuu välittömästi laitteen sisäänrakennettujen UV-kovetinlamppujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen. Voit siis nauttia uudesta seinätaiteestasi heti irtisanomatta aikaa kuivumiseen tai hajuongelman vuoksi.

Minimalismia tai räväkkyyttä? Valinta on sinun

Vincent van Robot tarjoaa valtavan valikoiman erilaisia ​​malleja, tyylejä ja aiheita, joiden avulla voit luoda täysin omanlaisen seinätaiteen. Voit valita minimalistisen ja tyylikkään muotoilun tai räikeän ja värikkään kuvan. Heidän ammattitaitoiset sisustussuunnittelijansa auttavat sinua luomaan juuri sinun tarpeitasi vastaavan taiteen. Voit myös toimittaa oman kuvan tai suunnitelman, jonka he tulostavat seinääsi.

Helppo asennus ja vaivaton poisto

Tarvitsetko muutoksen? WallPenin avulla siitä tulee helppoa. Seinätaide voidaan asentaa nopeasti ja vaivattomasti, ilman vaikeita vaiheita tai suuria rakennusprojekteja. Ja kun on aika poistaa taide tai päivittää muotoilu, se on yhtä helppoa kuin maalauksen poisto, mutta ilman jälkiä. Sinun on vain annettava WallPenin ammattilaisen hoitaa asia.

Unohda tylsät seinät, tuo elämää tiloihisi

Vincent van Robotin avulla voit unohtaa tylsät seinät ja tuoda elämää ja persoonallisuutta tiloihisi. Olipa kyseessä yritystilat, julkiset tilat tai kotisi, heidän ammattitaitoinen tiiminsä auttaa sinua luomaan juuri sinun tarpeitasi vastaavan upean seinätaiteen. WallPenin avulla sinulla ei ole rajoituksia – voit tulostaa lähes mille tahansa pinnalle ja luoda juuri sellaisen ilmeen kuin haluat. Ota yhteyttä Vincent van Robotiin ja muuta tilasi ainutlaatuiseksi taiteen avulla!

Aiheeseen liittyvät artikkelit