Skip to main content

Vincent van Robot – Kauneuden tuominen toimitiloihin

Vincent van Robot on suomalainen yritys, joka toimii seinämaalauksen alalla tarjoten seinään printattavien kuvioiden ja tekstien tulostusta. Haluamme tuoda kauneutta tiloihin ja mahdollistaa asiakkaillemme oman mielikuvituksen tuomisen muiden nähtäväksi. Hyödynnämme tekniikan ja robotiikan etuja tulostaessamme toivomasi visuaalisen kuvan suoraan pinnalle. Ei siis teippausta, ei liiman jälkiä vaan toivomasi tulos suoraan vaikkapa vanerille, lasiin tai betoniin.

Vincent van Robot tulostaa haluamasi maailman, tunnelman, vision tai informaation. Olipa kyseessä sitten pieni tai suuri tila, voimme luoda kauniita kuvioita mille tahansa pystysuoralle pinnalle tai materiaalille. Tarjoamme asiakkaillemme rajattomat mahdollisuudet luoda kauneutta ympärilleen, oli kyseessä sitten koti, toimisto tai julkinen tila.

Täydelliset ja pitkäkestoiset lopputulokset

Kauneuden luominen tilaan on aiheuttanut aiemmin huomattavia kustannuksia ja vaivaa, kunnes robottimme Vincent van Robot astui peliin. Teemme nopeasti, tehokkaasti suuretkin tulosteet ilman maailman tuskaa tai myrkkyjä. Eli saat ekologisesti toivomasi kuvan tai informaation suoraan pinnalle. Käyttämämme ekologiset musteet eivät sisällä PVC:tä tai öljypohjaisia aineita, kumminkin tulosteemme kestää aikaa ilman näkyviä muutoksia.

Vincent van Robotin avulla kauneuden luominen tilaan on helpompaa kuin koskaan. Olemme hyödyntäneet robotiikan parhaita ominaisuuksia, jotta sinulla olisi rajattomat mahdollisuudet ilmaista mielikuvitustasi. Voimme toteuttaa asiakkaidemme ainutlaatuiset visiot ja luoda tunnelmia tilaan, oli kyseessä sitten informatiivinen teksti tai tarkkaan suunniteltu kuva. Me haluamme tuoda iloa, inspiraatiota ja kauneutta takaisin tiloihin, ilman suurta vaivaa ja kustannuksia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit