Skip to main content

Vincent van Robot – Muraalien mestari: Tee tilastasi taideteos

Vincent van Robot – Muraalien mestari: Tee tilastasi taideteos

Tervetuloa Vincent van Robotin maailmaan, maalaustaidetta ja räätälöityjä kuvia tarjoavaan yritykseen. Vincent van Robot hyödyntää WallPen-tekniikkaa tarjotakseen asiakkailleen huippulaatuisia seinätaidetta ja painopalveluita, tarjoten monipuolisia mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan räätälöidyillä suunnitelmilla ja taideteoksilla.

Tulosta melkein mille tahansa pinnalle. Seinän tai tulostettavan kohteen pinta-aineella ei ole merkitystä. WallPenin avulla voit tulostaa melkein mille tahansa pinnalle, mukaan lukien puu, laasti, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printerin avulla WallPenin avulla voit myös tulostaa taidetta, kuvia ja tekstiä esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, kaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Vain mielikuvitus on rajana.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Seinätulostimella on monipuoliset mahdollisuudet tulostaa erikokoisia ja erimuotoisia kuvia. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja tulostuksen leveys on täysin rajaton! Tulostusteknologiasta johtuen seinän reunoilla on aina pieniä marginaaleja, joissa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välissä, 6 cm vasemmalla seinän sivulla ja 10 cm oikealla sivulla.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään runsaspigmenttistä ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohenteita! Hajuton muste kovettuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivatuslamppujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Ota yhteys Vincent van Robotiin, kun kaipaat upeaa seinätaidetta tai räätälöityjä painopalveluita. WallPen-tekniikan avulla tarjoamme laadukasta ja monipuolista taidekokemusta, joka antaa tilaasi tyylikkyyttä ja persoonallisuutta. Luo tilaan oma taideteoksesi ja anna mielikuvituksen lentää!

Aiheeseen liittyvät artikkelit