Skip to main content

Vincent van Robot: Seinätulostus taiteellisella otteella

Idea_title_1: Prints on almost any surface

Vincent van Robot käyttää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellista seinätaidetta ja tulostuspalveluita, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan omilla mukautetuilla suunnitelmilla ja taiteella.

WallPenin avulla voit tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, kuten puulle, tasoitteelle, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. Wall Printerin avulla WallPenin avulla voit myös tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä muihin esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, verhoihin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Ainoastaan mielikuvitus asettaa rajat.

Idea_title_2: Maximum height of 4 meters, unlimited width

Seinätulostimella on monipuoliset mahdollisuudet tulostaa eri kokoisia ja muotoisia kuvia. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajoittamaton! Tulostusteknologian vuoksi seinän reunoille jää aina pieniä marginaaleja, joihin tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Katto- ja lattiarajan marginaali on 25 cm, vasemman puolen marginaali on 6 cm ja oikean puolen marginaali on 10 cm.

Tämä tarkoittaa, että voit luoda vaikuttavia ja suurenmoisia tulosteita, jotka täyttävät seinän kokonaan ilman rajoituksia leveydessä. Voit suunnitella ja toteuttaa mittatilaustyönä juuri sinulle sopivan kuvan tai taiteen, joka täyttää tilan haluamallasi tavalla.

Idea_title_3: Instantly dry, environmentally friendly ink

Seinätulostuksessa käytetään voimakkaasti pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten saat taiteen seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen sisäänrakennettujen UV-kuivatuslampujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton välittömästi tulostuksen jälkeen.

Tämä tarkoittaa, että voit nauttia uudesta tulosteestasi heti sen valmistumisen jälkeen ilman odottelua tai varovaisuutta. Saat upean ja kestävän seinätaiteen, joka kestää aikaa ja jättää pysyvän vaikutuksen katsojiin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit