Skip to main content

Vincent van Robot – Seinätulostusta ammattitaidolla

Idea Subtitles

Prints on almost any surface

Vincent van Robot on yritys, joka hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaidetta ja painopalveluita tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkitiloille ja yksityishenkilöille heidän tilojensa muokkaamiseen räätälöidyillä suunnitelmilla ja taideteoksilla. WallPenin avulla voit tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, mukaan lukien puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printerin avulla, WallPenin avulla, voit tulostaa taidetta, kuvia ja tekstiä myös oviin, ikkunoihin, verhoihin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Vain mielikuvitus on rajana.

Maximum height of 4 meters, unlimited width

Wall Printer tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajoittamaton! Tulostusteknologiasta johtuen seinän reunoilla on aina pieni marginaali, jossa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välillä, 6 cm vasemmalla puolella seinää ja 10 cm oikealla puolella. Tällä tavoin varmistetaan, että kuva tai teksti pysyy keskitettynä ja ulottuu koko seinäpinnan alueelle.

Instantly dry, environmentally friendly ink

Tulostuksessa käytetään korkealaatuista ja ympäristöystävällistä mustetta, joka kuivuu välittömästi. Tämä tarkoittaa, että voit saada taidetta seinillesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuista vapaa muste kovettuu välittömästi integroitujen UV-kuivauslamppujen avulla laitteessa ja on kuiva sekä naarmuuntumaton välittömästi tulostuksen jälkeen. Voit siis nauttia uudesta seinätaiteesta heti sen valmistumisen jälkeen ilman pitkää odottelua.

Aiheeseen liittyvät artikkelit