Skip to main content

Vincent van Robot – taidetta ja inspiraatiota yritykseesi WallPenin avulla

Vincent Van Robot – Taiteen ja inspiraation tuominen yritykseen WallPenin avulla

Tervetuloa Vincent Van Robotin maailmaan, jossa taide ja inspiraatio kohtaavat yrityksesi tarpeet. Vincent Van Robot hyödyntää WallPenin teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaide- ja tulostuspalveluja, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilansa omilla mukautetuilla suunnitelmilla ja taiteella.

Tulostus käy lähes kaikille pinnoille. WallPenin avulla voimme tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, olipa kyseessä puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printerin avulla voimme tulostaa taiteen, kuvat ja tekstit myös oviin, ikkunoihin, sälekaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Vain mielikuvitus on rajana.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä, ja tulostusleveys on täysin rajoittamaton! Tulostusteknologian vuoksi seinällä on aina pieniä marginaaleja, joissa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välissä, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Pikakuivuva ja ympäristöystävällinen muste

Käytämme korkealaatuista, ympäristöystävällistä mustetta, joka kuivuu hetkessä WallPenin sisäänrakennettujen UV-kuivauslamppujen avulla. Tämä merkitsee sitä, että saat taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuaton muste kuivuu ja kestää naarmuja heti tulostuksen jälkeen.

Tuo Vinvent Van Robotin ainutlaatuinen taide ja inspiraatio yritykseesi WallPenin avulla ja luo unohtumaton tila, joka jättää vaikutuksen asiakkaisiin ja työntekijöihin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit