Skip to main content

Vincent van Robot – Tee juuri sinulle sopiva taidemaalaus kotisi seinille

Vincent van Robot – Tee juuri sinulle sopiva taidemaalaus kotisi seinille

Tervetuloa Vincent van Robotin blogiin! Jos olet koskaan halunnut luoda ainutlaatuisen taideteoksen tai maalauksen kotisi tai toimistosi seinille, olet juuri oikeassa paikassa. Vincent van Robot hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaiteen ja painopalveluja. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilansa omilla mukautetuilla suunnitelmilla ja taiteella.

Tulosteet lähes mille tahansa pinnalle

WallPenin avulla voit tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, olipa kyseessä puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printerin avulla voimme tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä myös esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, rullaverhoihin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Ainoastaan mielikuvitus on rajana!

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostusteknologian vuoksi seinän reunoille jää aina pieni marginaali, jossa tulostuin ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välillä, 6 cm vasemmalla sivulla ja 10 cm oikealla sivulla.

Tuloste kuivuu välittömästi, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta. Voit siis saada taiteen seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteessa olevien UV-kuivauslamppujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Luo siis ainutlaatuinen taideteos kotisi seinille Vincent van Robotin avulla. Ole rohkea ja anna mielikuvituksesi lentää, me huolehdimme lopusta!

Aiheeseen liittyvät artikkelit