Skip to main content

Vincent van Robot – Teettäköön taideteos seinällesi, mikä tahansa se sitten onkin

Vincent van Robot – Teettäköön taideteos seinällesi, mikä tahansa se sitten onkin

Vincent van Robot on yritys, joka tarjoaa seinämaalauksen ja tulostuspalveluita WallPen-tekniikan avulla. Tarjoamme asiakkaillemme poikkeuksellista seinätaidetta ja painatuspalveluita, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilansa omilla mukautetuilla suunnitelmilla ja taiteella.

Tulostaa lähes mille tahansa pinnalle

Seinän tai tulostuskohteen pinta-aineella ei ole merkitystä. WallPenin avulla voit tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, mukaan lukien puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printerin avulla voit myös tulostaa taiteen, kuvia ja tekstiä esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, säleikköihin, pöytätasoihin ja muihin kalusteisiin. Ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Seinätulostin tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan vuoksi seinässä on aina pieniä reunoja, joissa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian kohdalla, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään voimakkaasti pigmentoitua, ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kovettuu välittömästi laitteessa olevien integroitujen UV-valojen avulla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Vincent van Robot tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada ainutlaatuinen taideteos seinällesi. WallPen-tekniikka mahdollistaa tulostuksen lähes millä tahansa pinnalla ja tarjoaa joustavan tulostusmahdollisuuksien leveyden ja korkeuden suhteen. Käytämme ympäristöystävällistä mustetta, joka kuivuu välittömästi ja kestää naarmuuntumista. Ota yhteyttä Vincent van Robotiin ja anna mielikuvituksen lentää luodaksesi ainutlaatuisen taideteoksen seinällesi!

Aiheeseen liittyvät artikkelit