Skip to main content

Vincent van Robot: WallPen-tekniikan avulla tehtyjen muraalien mahdollisuudet

Vincent van Robot: WallPen-tekniikan avulla tehtyjen muraalien mahdollisuudet

Vincent van Robot on yritys, joka hyödyntää WallPen-tekniikkaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaiteen ja painopalveluiden ratkaisuja. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan räätälöidyillä suunnitelmilla ja taiteella.

Painatus melkein mille tahansa pinnalle. Seinän tai painettavan kohteen pinnan materiaalilla ei ole väliä. WallPen-tekniikalla voidaan painattaa lähes millä tahansa pinnalla, mukaan lukien puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. WallPrinterin avulla voimme lisäksi painaa taidetta, kuvia ja tekstejä myös ovien, ikkunoiden, kaihtimien, pöytien ja muiden huonekalujen pinnalle. Ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajattomasti leveyttä

WallPrinter tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien painattamiseen. Kuvan maksimikorkeus on 4 metriä ja painokuvan leveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan vuoksi painetun kuvan tai tekstin reunoilla on aina pienet marginaalit, joihin painatus ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian suuntaan, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Pikakuivuva, ympäristöystävällinen muste

Painatukseen käytetään erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohennusaineita! Hajuttoman musteen kuivuminen tapahtuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivauslamppujen alla, jolloin painatus on kuiva ja naarmuuntumaton välittömästi sen jälkeen kun se on valmistunut.

Vincent van Robot tarjoaa WallPen-tekniikkaan perustuvia painopalveluita, jotka mullistavat perinteisen seinämaalarin työn. Voimme luoda upeita ja räätälöityjä seinätaiteen ratkaisuja yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille. WallPenin avulla voimme toteuttaa niin pienet yksityiskohdat kuin suuret kuviotkin erilaisille pinnoille. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden käyttää mielikuvitustaan rajattomasti tilojen muuntamisessa taiteen avulla. Lisäksi käyttämämme ympäristöystävällinen muste tekee painatuksesta turvallista ja tuoksuineen vaivatonta nauttia heti tulostuksen valmistuttua.

Aiheeseen liittyvät artikkelit