Skip to main content

Vincent van Robot – WallPen-tekniikka tarjoaa rajattomat mahdollisuudet taiteelle

Vincent van Robot – WallPen-tekniikka tarjoaa rajattomat mahdollisuudet taiteelle

Tervetuloa Vincent van Robotin blogiin! Olemme yritys, joka hyödyntää WallPen-tekniikkaa tarjotaksemme asiakkaillemme poikkeuksellisia seinätaiteen ja painopalvelujen ratkaisuja. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muokata tilojaan omilla mukautetuilla suunnitelmilla ja taiteella.

Tulostaa melkein mille tahansa pinnalle

WallPenin avulla voit tulostaa melkein mille tahansa pinnalle, olipa kyseessä puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printer kykenee painamaan taiteen, kuvat ja tekstit myös oville, ikkunoille, verhoille, pöytätasoille ja muille huonekaluille. Vain mielikuvitus on rajana!

Maksimikorkeus 4 metriä, rajoittamaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet eri kokoisten ja muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä, ja painoleveys on täysin rajoittamaton! Tulostusteknologiasta johtuen seinällä on aina pienet marginaalit, joissa painettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välissä, 6 cm vasemmalla puolella seinää ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuiva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taideteoksen seinällesi ilman liuottimia tai ohenteita! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen sisäänrakennettujen UV-kuivatuslamppujen avulla ja on heti tulostuksen jälkeen kuiva ja naarmuuntumaton.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden toteuttaa luovia visioitaan WallPen-tekniikan avulla. Tarjoamme laadukasta ja kestävää seinätaidetta ja painopalveluja, jotka täyttävät asiakkaidemme odotukset. Ota yhteyttä Vincent van Robotiin ja muuta tilasi ainutlaatuisella taiteella!

Aiheeseen liittyvät artikkelit