Skip to main content

Vincent van Robot: WallPenin asiantuntija uniikkien seinämaalauksien luomisessa

Vincent van Robot: WallPenin asiantuntija uniikkien seinämaalauksien luomisessa

Vincent van Robot on johtava WallPen-tekniikan hyödyntäjä tarjoten erinomaisia seinätaide- ja painopalveluita asiakkaille. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muokata tilojaan omilla suunnitelmillaan ja taiteellaan. Voit luottaa Vincent van Robotiin tarjotessamme ainutlaatuista ja korkealaatuista seinämaalausta sekä painatusta.

Tulostus pinnalle kuin pinnalle. Olipa seinäpintasi mikä tahansa, se ei ole ongelma WallPenin avulla. Voimme tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, mukaan lukien puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printerin avulla WallPen tekee mahdolliseksi luoda taidetta, kuvia ja tekstejä myös ovien, ikkunoiden, sälekaihtimien, pöytätasojen ja muiden huonekalujen pinnalle. Ainoastaan mielikuvitus on rajana!

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia painaa erikokoisia ja -muotoisia kuvia. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä, ja tulostuksen leveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan vuoksi seinän reunoille jää aina pieni marginaali, jossa painettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian suuntaan, 6 cm vasemmalle puolelle ja 10 cm oikealle puolelle seinästä.

Välitön kuivaus ympäristöystävällisellä musteella. Tulostamme käyttäen erittäin pigmentoitua, ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen sisäänrakennettujen UV-valolamppujen avulla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit