Skip to main content

Vincent van Robot – Yksilöllisiä maalauksia ja taideteoksia kotisi seinille

Vincent van Robot – Yksilöllisiä maalauksia ja taideteoksia kotisi seinille

Vincent van Robot on yritys, joka tarjoaa ainutlaatuisia seinämaalausten ja tulostuspalvelujen ratkaisuja hyödyntäen WallPen-teknologiaa. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan yksilöllisillä suunnitelmilla ja taideteoksilla.

Tulostaa lähes mille tahansa pinnalle

WallPenin avulla voimme tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, olipa kyseessä puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printer ja WallPenin avulla voimme myös tulostaa taidetta, kuvia ja tekstiä myös esineisiin, kuten oviin tai ikkunoihin. Vain mielikuvitus on rajana.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajoittamaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä, ja tulostuksen leveys on täysin rajoittamaton! Tulostustekniikan vuoksi seinässä on aina pieni marginaali, jossa tulostettu kuva tai teksti ei levitä. Marginaali on 25 cm katon ja lattian kohdalla, 6 cm seinän vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Pikakuivuva, ympäristöystävällinen muste

Käytämme tulostamiseen voimakaspigmenttistä ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuilmaisia musteita kovetetaan välittömästi laitteen integroiduilla UV-kovetuslampuilla, minkä jälkeen ne ovat kuivia ja naarmuuntumattomia heti tulostuksen jälkeen.

Tilaa ainutlaatuinen taideteos kotiisi

Vincent van Robotin avulla voit luoda juuri sinun kotiisi sopivan, yksilöllisen taideteoksen. Olipa kyseessä abstrakti maalaus, maisemakuva tai perhepotretti, me voimme toteuttaa sen sinulle. Voit kääntyä meidän puoleemme myös yrityksesi tilojen koristelussa tai julkisten tilojen somistamisessa. Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja luotettavan palvelun sekä nopeat toimitusajat.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä Vincent van Robotiin ja anna ideasi ja suunnitelmasi todella elää! löydät meidät osoitteesta:

info@vincentvanrobot.fi

Aiheeseen liittyvät artikkelit