Skip to main content

Vincent van Robot

Vincent van Robot: Taide- ja tulostuspalvelut räätälöidyillä kuvilla

Vincent van Robot on yritys, joka hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellista seinätaidetta ja tulostuspalveluita. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilansa räätälöidyillä suunnitelmilla ja taiteella.

Tulostus käy lähes mikä tahansa pinta

WallPenin avulla voit tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, mukaan lukien puulle, rappaukselle, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. Wall-tulostimen avulla voit tulostaa myös taidetta, kuvia ja tekstejä esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, sälekaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Korkeus enintään 4 metriä, rajaton leveys

Wall-tulostin tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tulostaa eri kokoisia ja muotoisia kuvia. Kuvan korkeus voi olla enintään 4 metriä, ja tulostuksen leveys on täysin rajaton! Tulostusteknologian vuoksi seinään jää aina pienet marginaalit, joihin painettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian suhteen, 6 cm vasemmalla puolella seinää ja 10 cm oikealla puolella.

Heti kuiva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään voimakaspigmenttistä ja ympäristöystävällistä mustetta, joten saat seinällesi taidetta ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivauslamppujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit