Skip to main content

Vincent van Robotin avulla uniikkia seinätaidetta julkisiin tiloihin

Vincent van Robotin avulla uniikkia seinätaidetta julkisiin tiloihin

Tervetuloa Vincent van Robotin blogiin, jossa esittelemme ainutlaatuisen seinätaiteen luomisen mahdollisuuksia julkisissa tiloissa. Vincent van Robot hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaiteen ja tulostuspalveluja, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille sekä yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilansa omilla suunnitelmillaan ja taiteellaan.

Tulosteita lähes millä tahansa pinnalla

Pinnan materiaalilla ei ole merkitystä. WallPenin avulla voit tulostaa lähes millä tahansa pinnalla, mukaan lukien puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. WallPenin avulla voimme myös tulostaa taidetta, kuvia ja tekstiä esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, kaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Ainoastaan mielikuvitus on rajana!

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia eri kokoisten ja muotoisten kuvien tulostukseen. Yhden kuvan maksimikorkeus on 4 metriä ja tulostuksen leveys on täysin rajoittamaton! Tulostusteknologian vuoksi seinän reunoilla on aina pieniä marginaaleja, joissa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian suhteen, 6 cm vasemmassa seinän reunassa ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostamiseen käytetään voimakaspigmenttistä ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kovettuu välittömästi laitteen sisäänrakennettujen UV-kuivauslamppujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostamisen jälkeen.

Luota Vincent van Robotiin, kun tarvitset uniikkia seinätaidetta julkiseen tilaan tai omaan kotiisi. WallPen-teknologia avaa uudenlaisia luovuuden mahdollisuuksia ja auttaa luomaan tilaan juuri sellaisen tunnelman kuin haluat. Ota yhteyttä meihin ja kerro meille visiosi, niin autamme sinua luomaan upean ja yksilöllisen seinätaideteoksen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit