Skip to main content

Vincent van Robotin seinätulostuspalvelut: Luovia ratkaisuja tilojen personointiin

Muraali: Taiteellinen tapa personoida tiloja

Muraalit, eli seinämaalaukset, tarjoavat ainutlaatuisen ja taiteellisen tavan personoida tiloja. Vincent van Robotin seinätulostuspalvelut hyödyntävät WallPen-tekniikkaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaidetta ja tulostuspalveluita. Muraaleilla voit luoda katseenvangitsevia ja vaikuttavia sisustuselementtejä yrityksiin, julkisiin tiloihin ja yksityiskoteihin.

Muraalit eivät ole pelkästään koristeita, vaan ne sisältävät myös tarinoita ja ilmaisevat tunteita. WallPen-tekniikka mahdollistaa tulostamisen lähes mille tahansa pinnalle, kuten puulle, rappaukselle, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle ja metallille. Et ole rajoitettu ainoastaan seinäpintoihin, vaan WallPrinter ja WallPen avulla voit tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä myös esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, sälekaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Vain mielikuvitus asettaa rajat.

Seinätulostus: Luovuutta ja persoonallisuutta tilaan

Seinätulostus on tehokas tapa tuoda luovuutta ja persoonallisuutta tilaan. Vincent van Robotin seinätulostuspalvelut mahdollistavat täysin räätälöityjen ja yksilöllisten ideoitten toteuttamisen. WallPen-tekniikan avulla voit luoda ainutlaatuisia pintakuvioita, hienostuneita taiteellisia teoksia ja jopa valokuvatapetteja, jotka herättävät tilan eloon.

WallPrinterin avulla voit tulostaa kuvia eri kokoisina ja muotoisina. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajoittamaton! Tulostustekniikan vuoksi seinän reunoille jää aina pieni marginaali, jossa kuvio tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välillä, 6 cm seinän vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella. Tulostusmuste on välittömästi kuiva ja ympäristöystävällinen, eikä se vaadi liuottimia tai ohentimia. Haju- ja naarmuttomana se kestää heti tulostuksen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit