Skip to main content

Arvokkaaseen museoosi rupiset Roll-upit, ryppyiset banderollit vai sittenkin Vincent van Robotin taidokkaat seinämaalaukset ja opasteet?

Rupiset Roll-upit ja ryppyiset banderollit sopivat ehkä halvalle messuosastolle, mutta museoihin?

Banderollit ovat hienoja! Esimerkiksi rock konsertissa. Museoon ne tuovat kuitenkin lepakon kiljulta haisevan punk keikan tunnelmaa. Siinäkin on tietenkin oma viehätyksensä ja se on hieno osa Suomen kulttuuri historiaa. Jos et hae tällä kertaa juuri sitä tunnelmaa, tee Tilastasi Teoksesi ja esitä museosi arvokas visuaalinen viesti, opasteet ja kävijän kokemusta rikastuttava informaatio Vincent van Robotin taiten tekemällä muraalilla. Suoraan seinään, mille tahansa pystysuoralle pinnalle tai materiaalille, robotin tarkkuudella.

Vincent van Robotin taidokkaat seinämaalaukset museon tunnelman luojina

Vincent van Robot on ratkaisu rupisten roll-upien ja ryppyisten banderollien ongelmaan. Vincent van Robot toteuttaa sinulle taidokkaasti seinään printatun katseenvangitsijan, joka parhaimmillaan saa aikaan VAU-efektin ja heikoimmillaankin lisää katsojan viihtyisyyttä. Sen sijaan että valitsisit vanhanaikaisen ja aiemmin toki kohtuullisen hyväksi todetun ratkaisun, Vincent van Robotin maalausteknologialla tuotettu teos tai informaatio pitää näyttelysi tyylikkäänä sisääntulosta aina viimeiseen ulosmenosilmäykseen saakka.

Vincent van Robotin seinämaalaukset voidaan toteuttaa museon sisä- tai ulkoseiniin, mille tahansa pystysuoralle pinnalle tai materiaalille, robotin tarkkuudella. Näin saat taidetta, jollaista et ole aiemmin voinut toteuttaa. Ne voivat luoda halutun tunnelman ja nostaa museosi sisustuksen aivan uudelle tasolle, olipa kyseessä moderni, historiallinen, lasten tai perinteinen museo.

Kuva: Hugo Sinberg, Haavoittunut enkeli 1903, rajattu osa teoksesta. Kansallisarkisto.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

muraali, seinämaalaus, seinäprinttaus, sisätilan opasteet