Skip to main content

Vincent van Robotin uusi ekologinen tapa korvata suurkuvateippaukset sekä banderollit.

Vincent van Robot – Uusi ekologinen tapa korvata suurkuvateippaukset ja banderollit

Vincent van Robotin uusi ekologinen tapa korvata suurkuvateippaukset ja banderollit on vallankumouksellinen. Tämä teknologia tarjoaa uskomattomia mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilansa räätälöidyillä suunnitteluilla ja taideteoksilla. Vincent van Robot hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaide- ja painopalveluja. He tarjoavat laajan valikoiman mahdollisuuksia liiketoiminnalle, julkisille tiloille ja yksilöille, jotka haluavat muuttaa tilansa omilla suunnitelmillaan ja taiteellaan.

Vincent van Robotin WallPen-teknologia

Vincent van Robotin käyttämä WallPen-teknologia mahdollistaa painamisen lähes millä tahansa pinnalla. Olipa kyseessä puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli, WallPenilla voi painaa lähes millä tahansa pinnalla. Lisäksi Wall Printerilla voidaan WallPenin avulla painaa taiteita, kuvia ja tekstejä myös esineille, kuten ovista, ikkunoista, kaihtimista, pöytätasoista ja muista huonekaluista. Ainoastaan mielikuvitus on rajana! Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia eri kokoisten ja muotoisten kuvien painamiseen. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä, ja painamisen leveys on täysin rajaton! Painotekniikan vuoksi seinän reunoille jää aina pieni marginaali, jossa painettu kuva tai teksti ei jatku. Marginaali on 25 cm katon ja lattian suuntaan, 6 cm vasemmalla puolella seinää ja 10 cm oikealla puolella.

Ympäristöystävällinen ja nopeasti kuivuva muste

Vincent van Robotin käyttämä erittäin pigmenttinen ja ympäristöystävällinen muste mahdollistaa taideteosten luomisen seinille ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivatuslamppujen avulla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti painamisen jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että voit nauttia taideteoksesta seinälläsi välittömästi sen valmistumisen jälkeen, ilman kuivumisaikaa tai hajuhaittoja!

Vincent van Robot – Kauneutta ja yksilöllisyyttä seinämaalauksiin

Vincent van Robotin tarjoama palvelu avaa uusia mahdollisuuksia kauneuden ja yksilöllisyyden tuomiseksi seinämaalauksiin. Voit toteuttaa oman näkemyksesi ja suunnitelmasi yhdessä Vincent van Robotin ammattilaisten kanssa ja luoda ainutlaatuisen taideteoksen, joka heijastaa persoonallisuuttasi ja brändiäsi. WallPen-tekniikka tarjoaa paitsi esteettisesti miellyttävät tulos, myös kestävyyttä ja naarmuuntumattomuutta, jotta voit nauttia taideteoksesta pitkään. Vincent van Robotin palvelut auttavat sinua luomaan inspiroivan ja persoonallisen tilan, oli kyse sitten yrityksestä, julkisesta tilasta tai yksityishenkilön kodista. Ole rohkea ja anna Vincent van Robotin muuttaa tilasi taiteeksi!

Aiheeseen liittyvät artikkelit