Skip to main content

Informatiivista opastusta, logoja tai taidetta Vincent van Robotin avulla

Varmista upea seinätaide Vincent van Robotin avulla

Vincent van Robot hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaiteen ja painopalveluiden ratkaisuja, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuntaa tilansa räätälöidyillä suunnitelmilla ja taideteoksilla.

Tulosteet lähes mille tahansa pinnalle

Seinän tai tulostuskohteen pinta-aine ei ole este. WallPenin avulla voit tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, mukaan lukien puuhun, rappaukseen, betoniin, lasiin, muoviin, kiveen, tiileen tai metalliin.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajoittamaton leveys

Seinätulostimella on monipuoliset mahdollisuudet eri kokoisten ja muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostusteknologian vuoksi seinässä on aina pienet marginaalit, joissa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katossa ja lattiassa, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajutonta mustetta kovettuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kovetuslampun alla ja se on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit