Skip to main content

WallPen-teknologia mahdollistaa upeiden muraalien luomisen

WallPen-teknologian mahdollisuudet

Vincent van Robotin avulla hyödynnetään WallPen-teknologiaa, jonka avulla tarjoamme asiakkaille poikkeuksellisen seinätaiteen ja painopalveluja. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksilöille, jotka haluavat muuttaa tilaansa räätälöidyillä suunnitelmilla ja taideteoksilla. WallPenin avulla voimme toteuttaa upeita muraaleja, jotka herättävät tilan eloon ja tekevät siitä ainutlaatuisen.

Painatus lähes mille tahansa pinnalle

WallPenin ansiosta voimme painaa melkein mille tahansa pinnalle, oli kyseessä sitten puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. WallPenin avulla voimme luoda taidetta ja kuvia myös esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, sälekaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin kalusteisiin. Ainoa rajoitus on vain mielikuvitus!

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet eri kokoisten ja muotoisten kuvien painamiseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja painatuksen leveys on täysin rajaton! Painoteknologiasta johtuen seinän reunoilla on aina pienet reunukset, joissa painettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katossa ja lattiassa, 6 cm vasemmalla puolella seinää ja 10 cm oikealla puolella.

Pikakuivuva, ympäristöystävällinen muste

Painamiseen käytetään voimakkaasti pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuista vapaa muste kuivuu välittömästi laitteessa olevien UV-kuivatuslampien avulla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti painamisen jälkeen. Vincent van Robot huolehtii siitä, että painatukset ovat kestäviä ja visuaalisesti hienostuneita samalla kun ympäristö pysyy puhtaana.

Aiheeseen liittyvät artikkelit