Skip to main content

WallPen: Uniikkia taidetta kotiisi, luo muraali sisätilaan.

Tervetuloa Vincent van Robotin maailmaan! Olemme yritys, joka hyödyntää WallPen-tekniikkaa tarjotaksemme asiakkaillemme poikkeuksellisia seinätaide- ja printtauspalveluita. Tavoitteenamme on tarjota laaja valikoima mahdollisuuksia liike-elämälle, julkisille tiloille ja yksityisille henkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan viihtyisämmäksi. WallPenin avulla voimme tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, kuten puulle, tasoille, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille.

Seinätulostin tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet eri kokoisten ja muotoisten kuvien tulostamiseen. Suurin mahdollinen kuvan korkeus on jopa 4 metriä, ja tulostuksen leveys on täysin rajoittamaton! Tulostusteknologiasta johtuen seinällä on aina pieni marginaali, jossa tuloste ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välissä, 6 cm vasemmalla ja 10 cm oikealla sivulla. Vincent van Robot varmistaa kuitenkin, että tulosteet ovat tarkkoja ja ammattimaisesti viimeisteltyjä.

Ympäristöystävällisyys on meille tärkeää, ja siksi käytämme tulostukseen erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta. Voit siis saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohenteita! Haju- ja liuotinvapaa muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivatuslamppujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Olipa mielessäsi sitten yrityksen brändääminen, julkisen tilan ilmettä piristävät taideteokset tai uniikin tunnelman luominen kotiisi, Vincent van Robotin seinätaidetekniikka ja WallPen mahdollistavat juuri sinulle sopivien räätälöityjen suunnitelmien toteuttamisen. Ota yhteyttä meihin ja anna meidän auttaa sinua luomaan uniikkia taidetta kotiisi tai tilaasi!

Aiheeseen liittyvät artikkelit