Skip to main content

WallPen

Vincent van Robot: WallPen Teknologia

Vincent van Robot on yritys, joka hyödyntää WallPen tekniikkaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaidetta ja tulostuspalveluita. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksilöille, jotka haluavat muuttaa tilansa omilla mukautetuilla suunnitelmilla ja taiteella.

Printti lähes millä tahansa pinnalla. WallPen avulla voit tulostaa lähes millä tahansa pinnalla, kuten puulla, tasoitteella, betonilla, lasilla, muovilla, kivellä, tiilillä tai metallilla. Wall Printerin avulla voit tulostaa taiteen, kuvat ja tekstit myös kohteisiin, kuten oviin, ikkunoihin, verhoihin, pöytälevyihin ja muihin huonekaluihin. Ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Enintään 4 metrin korkeus, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tulostaa erikokoisia ja erimuotoisia kuvia. Enimmäiskorkeus kuvalla on jopa 4 metriä, ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan vuoksi seinän reunoilla on aina pienet marginaalit, joista kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katto- ja lattiatasossa, 6 cm vasemmassa seinässä ja 10 cm oikeassa sivussa.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste. Tulostuksessa käytetään erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinillesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivatuslamppujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit