Skip to main content

Yksilöllisiä seinätaideteoksia Vincent van Robotin tekniikalla

Yksilöllisiä seinätaideteoksia Vincent van Robotin tekniikalla

Tervetuloa Vincent van Robotin blogiin! Olemme alan johtava yritys seinämaalausten ja painatusten parissa, ja tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja yksilöllisiä seinätaideteoksia. Käytämme innovatiivista WallPen-tekniikkaa, joka mahdollistaa taiteen painamisen lähes mille tahansa pinnalle. Olipa kyse sitten yrityksen tilasta, julkitilasta tai yksityisasunnosta, meillä on ratkaisu jokaiselle tarpeelle. Seuraavassa kerromme tarkemmin palvelustamme ja sen ainutlaatuisista ominaisuuksista.

Vincent van Robot – Ainutlaatuista seinätaidetta ja painatusta

Vincent van Robot hyödyntää WallPen-tekniikkaa tarjotakseen asiakkaillemme poikkeuksellisia seinätaideteoksia ja painatusta. WallPenilla voimme tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, olipa kyseessä sitten puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Emme rajoitu pelkästään seiniin, vaan Wall Printerilla taideteokset, kuvat ja tekstit voi tulostaa myös esineisiin kuten oviin, ikkunoihin, sälekaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Ainoastaan mielikuvitus asettaa rajat!

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus on 4 metriä, ja tulostusleveys on täysin rajoittamaton! Tulostustekniikan vuoksi seinän reunoilla on aina pienet marginaalit, joissa painettu kuva tai teksti ei ulotu. Katto- ja lattiapinnalla marginaali on 25 cm, vasemmalla seinän sivulla 6 cm ja oikealla 10 cm. Tulostus musteena käytetään korkealaatuista, ympäristöystävällistä mustetta, joka on vahvasti pigmentoitu. Näin saat taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuaton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivatuslamppujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit