Skip to main content

Ympäristöystävälliset muraalit Vincent van Robotilta

Vincent van Robotin ympäristöystävälliset muraalit

Vincent van Robot on johtava yritys, joka tarjoaa laadukkaita seinämaalauksia ja tulostuspalveluja käyttäen innovatiivista WallPen-tekniikkaa. Tarjoamme asiakkaille mahdollisuuden luoda upeita räätälöityjä seinätaideteoksia ja painatuksia, tarjoten laajan valikoiman vaihtoehtoja yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan omilla suunnitelmillaan ja taiteellaan.

WallPen-tekniikan avulla voimme tulostaa lähes mille tahansa pinnalle – puulle, kipsille, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. Wall Printerin avulla WallPenin avustuksella voimme tulostaa taidetta, kuvia ja tekstiä myös esineille, kuten ovien, ikkunoiden, sälekaihtimien, pöytätasojen ja muiden huonekalujen pinnalle. Vain mielikuvitus on rajana.

Suuret mahdollisuudet mittasuhteiden suhteen

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erilaisten kokoisten ja muotoisten kuvien painatukseen. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostustekniikasta johtuen seinän reunoille jää aina pieni marginaali, jossa painettu kuva tai teksti ei levity. Marginaali on 25 cm katto- ja lattiatasossa, 6 cm vasemmalla seinän sivulla ja 10 cm oikealla sivulla.

Heti kuiva, ympäristöystävällinen muste

Painamiseen käytetään erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuoton muste kuivuu hetkessä laitteen sisäänrakennettujen UV-kovetuslampun avulla ja on kuiva ja naarmuuntumaton välittömästi painamisen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit