Skip to main content

Tietoa meistä

Tarjoamme pintatulostusta jokaiseen tyyliin ja tarpeeseen, Sinun tarvitsee vain ladata kuvasi, niin voimme tulostaa sen seinällesi. wallPen® E2 -tulostin on vallankumouksellinen ratkaisu yrityksen ja kodin sisustamiseen sekä sisällä että ulkona.

Innovatiivinen tulostin wallPen® E2 on wallPen®in valmistama, ja se on suunniteltu tulostamaan korkealaatuisia digitaalisia kuvia suoraan pystypinnoille.

Huipputeknologian avulla voit muuttaa tavalliset ja tylsät seinät upeiksi taideteoksiksi, jotka ovat pitkäikäisiä, ympäristöystävällisiä ja halutessasi käsittämättömän yksityiskohtaisia.

wallPen® aloitti vuonna 2015 tavoitteenaan mullistaa seinätulostus. Nykyään he ovat johtava pystyseinätulostimien valmistaja. wallPen® on suunnitteluyritys ja seinäpainopalveluiden toimittaja. Laitteet 100%:sti valmistettu Saksassa.

​Olemme sitoutuneet käyttämään vain korkealaatuisinta, ympäristöystävällistä, vegaanista mustetta ja materiaaleja, jotka varmistavat, että digitaalinen seinäsisustus on turvallista sekä ympäristölle että terveydelle.

Kokeneiden ammattilaisten tiimimme on omistautunut tuottamaan poikkeuksellisia tuloksia, tavoitteemme on ylittää unelmasi.

Seinätulostimemme voi tulostaa kuvia erikokoisina ja -resoluutioisina, jotta voit mukauttaa tilan omien tarpeidesi mukaan. Halusitpa sitten luoda ainutlaatuisen korostusseinän tai peittää koko huoneen, toimiston tai jopa koko rakennuksen, koneemme pystyy toteuttamaan visiosi tehokkaasti ja tarkasti.

Tarjoamme useita toteutusvaihtoehtoja, mukaan lukien mahdollisuuden ladata omia kuviasi tai työskennellä suunnittelutiimimme kanssa luodaksesi jotain todella ainutlaatuista.

Tilastasi teoksesi – Vincent van Robot

 

Tiimin esittely

Jani Laine

Toimitusjohtaja

Sarjayrittäjä. Pitkä kokemus, yrittämisestä erilaisista painotuotteista ja media-alalta. Päätynyt perustamaan tätä yritystä, koska on tutustunut Anttiin ja Andyyn 20-vuotta sitten, sekä Esaan 15 vuotta sitten media-alan työpaikoissa.

Esa Roponen

Tuotanto

Yli 15 vuoden kokemus teippauksista, painamisesta sekä suurkuvien tulostamisesta. Sinulla on toive ja Esalla on toteutus sekä käytännön kokemus. Savolainen. Päätynyt perustamaan tätä yritystä, koska on tutustunut Janiin 15-vuotta sitten samassa media-alan työpaikassa.

Antti Häkli

Kehitys

Esteetikko joka on pärjännyt myymällä, konseptoimalla, tuotteistamalla ja skaalamalla. Yleensä itse perustamissaan yrityksissä. Mukana useissa yrityksissä myös sijoittajana sekä hallitus että advisor -rooleissa. Päätynyt perustamaan tätä yritystä, koska on tutustunut Anttiin ja Janiin 20-vuotta sitten samassa media-alan työpaikassa.

Ville Toriseva

Hallituksen puheenjohtaja

Lue ite toriseva.com. Päätynyt tämän yrityksen hallitukseen, koska on tutustunut Anttiin 20 vuotta sitten eri media-alan työpaikoissa.

Antti Talasterä

Auttaja ja hallituksen jäsen

Visuaalisen unelmoijan tavoite on kaunistaa Suomen seiniä, ikkunoita ja pilareita yksi pinta kerrallaan.

Mitä voimme korvata?

Seinäteippaukset

Kyllä, tulostimella voimme tulostaa isoa seinäpintaa. On mahdollista tehdä yksi iso kuva, tai lukematon määrä pieni kuvia. Koska tulosteen läpinäkyvyyden voi päättää, on helpoo tehdä kuvia jotka liukuvat osaksi seinää.

Ikkunateippaukset

Kyllä, tulostimella voi tulostaa lasiin. Tulosteen saa myös poistettua lasista sitä naarmuttamatta ja tulostuksen läpinäkyvyyden voi päättää.

Seinän maalaaminen

Yksivärinen seinä, väristä riippumatta, on helpoin ja halvin tehdä maalaamalla ihan perinteisesti. Kuitenkin kuvien maalaaminen seinille on usein hyvin hankalaa. Maalatulle seinälle voimme tulostaa mitä vaan. Usein seinä myös kannattaa maalata ennen kun siihen tulostetaan, että saadaan kuvista mahdollisimmman näyttäviä ja virheettömiä.

Seinän rappaaminen

Robotti ei rappaa. Voimme kuitenkin tarjota seinän tasoituksen ja sitten tulostamme mielikuvituksesi.

Kyltit, plakaatit tai taulut

Kyllä, tulostimella voimme korvata irto-opasteet seiniltä. Ja koska vain mielikuvitus on rajana, niistä voi tehdä niin mielenkiintoisia että ne todella huomataan.

Koriste-esineet

Kuulostaa erikoiselta, mutta joskus tämäkin onnistuu. Voimme kuvittaa seiniä ja näin korvata seinille ripustettavia tai seinää vasten olevia esineitä. Esimerkiksi vanha jukeboxi voisi tuoda kivaa tunnelmaa ravintolaan. Musiikkia on kuitenkin helpompi soittaa netistä ja toimimaton jukeboksi vie tilaa asiakkailta. Kuvittamalla seinät voi monessa tapauksessa saavuttaa saman tunnelman tehokkaammin.

Banderollit

Kyllä, banderollien korvaaminen onnistuu pystypinnoille, sekä sisällä että ulkona. Jos seinäsi on hyvin epätasainen, kalteva tai kupera, voi banderolli kuitenkin olla parempi ratkaisu.

Julisteet

Kyllä ja ei, julisteita ei käytetä pitkäkestoisesti vaan niiden ajatus on vaihtuvuus ja siksi juliste toimii siinä paremmin ellet halua pysyvää jälkeä. Toisaalta jos haluat seinälleisiesimerkiksi ikoniset elokuva julisteet ilman että ne kellastuvat tai käpristyvät me voi voimme tulostaa ne niin että pysyy.

Tapetti

Robotilla voimme korvata tapetoinnin, kun kuva suunnitellaan sen mukaan.