Skip to main content

Usein kysyttyä

Tervetuloa, sinulla on näköjään kysyttävää ja meillä riittää onneksi vastauksia!

 
Minkä kokoista wallPen® E2 voi tulostaa?

Isoa tai pientä, sinä päätät.

Painatuskorkeus: Korkeutta voidaan säätää 10 cm:n välein. Tulostimen käytön alin kattokorkeus on 1,7 m. Tämän jälkeen akselia voidaan mahdollisesti nostaa 4 metriin saakka. Tarvittaessa telineillä pystytään lisäämään korkeutta 4 metrin jälkeen.

Tulostusleveys: Sen määrittelee pintasi leveys, eli leveysrajoitteita ei ole.

Vierekkäisten seinien, lattian ja kattojen kulmissa on marginaaleja. Nämä ovat 6 cm. vasemmalle, 10 cm oikealle, 25 cm kattoon ja 25 cm lattiaan.

Mitä aiheita (kuvia) voi painaa?

Käytännössä mikä tahansa grafiikka, kuva, logo, kuvio tai teksti voidaan tulostaa!

Joten AI-, EPS-, TIF-, PNG-, JPG- ja BMP-tiedostot eivät yleensä ole ongelma! Grafiikkaohjelmistoilla, kuten ”Photoshop”, ”Gimp” tai ”Affinity Photo”, voimme varmistaa kuvasi tulostettavuus erittäin nopeasti ja helposti. Ja tarvittaessa muokata se tulostettavaksi.

Jopa hyvin pienet tekstit ja värilliset logot ovien viereen ja päälle sekä sisäänkäynteihin (käytävissä) ovat mahdollisia. Robottimme on siis ihanteellinen kyltti- ja logoratkaisu yrityksille, kouluille tai sairaaloihin, hotelleihin, museoihin ja moniin muihin tiloihin.

Skannattujen vanhojen karttojen, piirustusten, postikorttien, luonnosten, valokuvien tai maalausten käsittely ja tulostaminen onnistuu täydellisesti. Skannauksen resoluutio vaan tappiin, robotin laatu kyllä riittää.

Voiko wallPen® E2 kompensoida seinien ja lattioiden epätasaisuudet?

Kyllä, robotissa on tasoitusjärjestelmä, joka kompensoi lattian pinnan epätasaisuuksia. Lisäksi robottiin on asennettu laserantureita, jotka havaitsevat jopa 10 cm saakka seinän epätasaisuuksia. Tulostuspää liikkuu siis jatkuvasti ja automaattisesti edestakaisin seinän pinnasta riippuen.

Mille pinnoille ja materiaaleille voidaan tulostaa?

Käytämme erittäin kestävää vegaanista mustetta. Se kovettuu välittömästi integroitujen UV-lamppujen toimesta ja mustetta voidaan tulostaa lähes millä tahansa alustalla. Esimerkiksi kipsi, tapetti, puu, tiili, maali, kivi, klinkkeri, muovi, metalli, lasi, useimmat laatat ja monet muut materiaalit ovat sellaisia, joille voidaan painaa ilman mitään ongelmia.

Luonnonkivi-, klinkkeri- , karkea rappaus- ja tiilijulkisivuille voidaan tulostaa ilman ongelmia, kunhan pinnan rosoisuus on maksimissaan n. 10mm.

Onko tulostustulos myös UV-kestävä, naarmuuntumaton ja kestävä?

Vegaaninen ja ISO-sertifioitu muste on myös UV-kestävä ja säilyttää värinkestävyyden yli 12 vuotta sisällä ja 2+ vuotta ulkona.

Äärimmäisissä ympäristöissä voidaan levittää kirkaslakka tai UV-pinnoite parantamaan kestävyyttä ja muun muassa pidentää värin kestävyyttä ulkona yli 5 vuoteen.

UV-kovettuneen musteen ansiosta kuvat kestävät välittömästi naarmuuntumista ja hankausta.

Kuinka kauan kuvan painaminen kestää?

Printtausnopeus on valitusta laadusta ja resoluutiosta riippuen 1,8-3,6 neliömetriä tunnissa.

Voinko poistaa seinäprintin?

Tietysti! Lasista keraamisella keittotason kaapimella tai partakoneen terällä. Muuten painatus voidaan aina ylimaalata. Vain puu tulee hioa tai – kuten metalli tai betoni – hiekkapuhaltaa tai lasihelmipuhaltaa.

Voinko vuokrata WallPen® E2 robotin?

Valitettavasti emme vuokraa robottia.